Kategorie

Prohlédnuté produkty

Rámeček Asfora šestinásobný vodorovný, krémový Zobrazit větší

Rámeček Asfora šestinásobný vodorovný, krémový

U dodavatele

Není skladem

Schneider Electric

11411

Cena vč. DPH: 78,00 Kč

za 1 ks



Šestinásobný vodorovný rámeček EPH5800623 Asfora v krémové barvě. Vodorovná instalace pro umístění 6 vypínačů nebo zásuvek pro domovní a kancelářskou instalaci.

Více detailů

Řada Asfora se vyznačuje elegantním a minimalistickým designem. Výhodou řady Asfora není pouze její elegantní a tenké provedení, ale také kvalita a příjemnost materiálů ze kterých je vyrobena. Jedná se o materiály, které jsou vysoce kvalitní a zaručují tak dlouhou životnost bez jakýchkoliv změn vzhledu.

 

Všechny vypínače a zásuvky řady Asfora již obsahují jednoduchý rámeček, který je součástí balení a není nutné jej objednávat zvlášť !!!

 

Další výhodou je široká řada nejmodernějších funkcí a technologií určených pro zjednodušení Vašeho každodenního používání. Pro co největší jednoduchost jsou přístroje řady Asfora dodávány jako komplet včetně rámečku, ale mají možnost montáže až do šestinásobného společného rámečku. Proto jsou tyto vypínače správnou volbou i pro náročnější uživatele, kteří chtějí spolehlivé elektroinstalační přístroje s krásným designem, dlouhou životností a to vše za dobrou cenu.

 

Technické parametry:
Barva: Krémová
Vhodné pro krytí (IP): IP20
Šířka přístroje: 439 mm
Výška přístroje: 83 mm
Hloubka přístroje: 9 mm
Montážní hloubka: 9 mm

 

Provedení

 

      

       

      

22 dalších produktů ve stejné kategorii:

Přejít nahoru