Kategorie

Prohlédnuté produkty

Dvojzásuvka Asfora, krémová

Skladem

7 ks

Schneider Electric

11402

Cena vč. DPH: 122,00 Kč

za 1 ks



Kompletní dvojzásuvka EPH9800123 Asfora v krémové barvě je klasickou dvojzásuvkou pro domovní i kancelářskou elektroinstalaci s montáží do elektroinstalační krabice 68.

Více detailů

Řada Asfora se vyznačuje elegantním a minimalistickým designem. Výhodou řady Asfora není pouze její elegantní a tenké provedení, ale také kvalita a příjemnost materiálů ze kterých je vyrobena. Jedná se o materiály, které jsou vysoce kvalitní a zaručují tak dlouhou životnost bez jakýchkoliv změn vzhledu. 

 

Všechny vypínače a zásuvky řady Asfora již obsahují jednoduchý rámeček, který je součástí balení a není nutné jej objednávat zvlášť !!!

 

Další výhodou je široká řada nejmodernějších funkcí a technologií určených pro zjednodušení Vašeho každodenního používání. Pro co největší jednoduchost jsou přístroje řady Asfora dodávány jako komplet včetně rámečku, ale mají možnost montáže až do šestinásobného společného rámečku. Proto jsou tyto vypínače správnou volbou i pro náročnější uživatele, kteří chtějí spolehlivé elektroinstalační přístroje s krásným designem, dlouhou životností a to vše za dobrou cenu.

 

Technické parametry:
Barva: Krémová
Vhodné pro krytí (IP): IP20
Jmenovité napětí: 16 A 250 V AC
Způsob montáže: Instalace pod omítku
Šířka přístroje: 123 mm
Výška přístroje: 83 mm
Hloubka přístroje: 46 mm
Montážní hloubka: 23 mm

 

Provedení

 

      

       

      

22 dalších produktů ve stejné kategorii:

Přejít nahoru