Kategorie

Prohlédnuté produkty

LED svítidlo s čidlem pohybu DITA ROUND B 14W NW cover, černá

Skladem

435 ks

Greenlux

9127

Cena vč. DPH: 917,00 Kč

za 1 ks




Kruhové LED svítidlo DITA ROUND B 14W NW cover černé barvy s čidlem pohybu a vyzařovacím úhlem 120 stupňů. Svítidlo disponuje světelným tokem 600 lm a venkovním krytím IP54. Je vhodné k osvětlení venkovních schodišť, příjezdových cest, zahrad, pergol, teras apod.

Více detailů

Někdy je potřeba mít osvětlené venkovní prostory, ale spousta svítidel není na venkovní prostředí uzpůsobená. Venkovní svítidlo kulatého tvaru od značky Greenlux se senzorem pro snímání pohybu je spojením moderního designu a nejnovější energeticky účinné technologie. Jedná se o venkovní nástěnné svítidlo využitelné pro osvětlení venkovních schodišť, příjezdových cest, zahrad, pergol, teras apod. Svítidlo lze samozřejmě použít i ve vnitřních prostorách.

 

Jelikož se jedná o svítidlo s technologií LED, není nutné samostatně vybírat zdroj světla !!!

 

Svítidlo je vybaveno technologií LED SMD 2835, která v současnosti patří mezi nejlepší. Vyznačuje se především delší životností a menším poklesem svítivosti v průběhu používání. SMD čip 2835 má ve spodní části hliníkovou destičku, která zajišťuje lepší odvod tepla z diody a tím prodlužuje její životnost. Tělo svítidla je vyrobené z polykarbonátu. Vysoké krytí je zárukou ochrany zdroje světla proti dešti a prachu. PIR senzor reaguje na slabé infračervené záření vycházející z lidského těla. Čidlo zaznamenává změny odrazu v nastavitelném dosahu a mikroprocesor pak zařídí sepnutí světla.

 

 

Technické parametry:

Barva světla: neutrální bílá

Jmenovité napětí [V]: 220-240

Jmenovitý kmitočet [Hz]: 50/60

Jmenovitý proud [mA]: 130

Maximální výkon [W]: 14

Průměrná životnost [h]: 25000

Stmívatelnost: ne

Stupeň krytí: IP54

Světelný tok [lm]: 600

Teplota chromatičnosti [°K]: 4000

Typ LED čipu: LED 2835

Účiník Pf: > 0,5

Dosah čidla [m]: 10

19 dalších produktů ve stejné kategorii:

Přejít nahoru