Kategorie

Prohlédnuté produkty

Časové relé, spinač SMR-H multifunkční čtyřvodič Zobrazit větší

Časové relé, spinač SMR-H multifunkční čtyřvodič

Skladem

13 ks

Elko

3616

Cena vč. DPH: 490,00 Kč

za 1 ks



Časový spínač pod vypínač SMR-H tam, kde je potřeba časově ovládat menší výkony v širokém časovém rozsahu 0.1sec–10dní, a kde je vhodné umístit časovací obvod co nejblíže řízenému spotřebiči.

Více detailů

Časové, relé, programovatelný, doběhový, spinač,  SMR-H multifunkční čtyřvodič, ekvivalent, DT 4,

 

Doběhový časový spínač SMR-H je určen pro zpožděné vypínání jednofázových axiálních a radiálních ventilátorů. V případě potřeby spínání větších proudů je třeba doběhovým spínačem SMR-H ovládat stykač nebo pomocné relé, kterým je spínána zátěž. Spínač se ovládá vypínačem osvětlení místnosti nebo tlačítkem (při použití tlačítek s doutnavkami max. 10 doutnavek). Doba doběhu je plynule nastavitelná v rozmezí cca 0.1s – 10dní.

Doběhový spínač SMR-H má 9 funkčních režimů nastavitelných přepínačem na krytu přístroje. Třívodičové provedení je určeno pro aplikace, kde není k dispozici nulový vodič (např. ve vypínači) a spínaný výkon je větší než 12 VA. Pro ostatní aplikace je vhodné čtyřvodičové provedení.

 

Spínač je umístěn v plastovém pouzdru, které je možno umístit do instalační krabice, pod tlačítko, pod vypínač do stávající elektroinstalace nebo přímo do ventilátoru.

 

4-vodičové připojení

- výstupní výkon: 0 - 200 VA

- nelze použít pro zářivky a úsporné žárovky (zátěže kapacitního charakteru

8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Přejít nahoru