Kategorie

Prohlédnuté produkty

Led světlo pod kuchyňskou linku Ganys TL2016-28 SMD, stříbrné

Skladem

340 ks

Ecolite

4966

Cena vč. DPH: 481,00 Kč

za 1 ks



Výklopné LED osvětlení pod kuchyňskou linku GANYS TL2016-28, stříbrné, je vybaveno vypínačem, s elektronickým předřadníkem, součástí dodávky je LED s barvou světla neutrální bílá, světelným tokem 440 lm.

Více detailů

Výklopné svítidlo GANYS SMD je ledkové svítidlo vyrobené z hliníkového plechu a vroubkovaného skla, které pomáhá rozptylovat světlo a celkový design svítidla je jednoduchý a elegantní. Svítidlo je možné vyklápět podle potřeby.


Toto svítidlo je napájeno pevným připojením kabelu ke zdi. Výklopné LED světlo pod kuchyňskou linku také jako svítidlo vhodné pro osvětlení jakékoliv pracovní plochy a prostoru. Nejčastěji se používá pro osvětlení kuchyňské linky ale také pracovního stolu do dílny či garáže, nebo také jako nábytkové svítidlo do obývacího pokoje.
Svítidlo je vybaveno vestavěným vypínačem, lze ho tedy rozsvěcet tímto vypínačem, nebo ho ponechat zapnutý a použít stávající vypínač.


Výhodou svítidla je také vysoká svítivost, kterou vytváří 28 vysoce svítících SMD LED diod.

Možnosti vyklopení svítidla :

Ganys TL2016-42

 

Instalace svítidla :

Svítidlo se připojuje tzv. na přímo, pomocí svorkovnice zabudované v zadní části svítidla.Svítidlo má dvě možnosti uchycení. Lze ho přichytit na spodní stranu např. kuchyňské linky, nebo na stěnu např. nad pracovní stůl.Svítidlo je vybaveno vestavěným vypínačem, lze ho tedy rozsvěcet tímto vypínačem, nebo ho ponechat zapnutý a použít stávající vypínač.

 

Ganys montáž

 

Rozměry : 

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Přejít nahoru